Ben Affleck’in sıradaki projesi Netflix yapımı gerilim filmi Animals olacak. Ünlü sanatçı, yapımın hem yönetmen koltuğuna oturacak hem de başrolde yer alacak.
Animals filminin kadrosuna son katılan isim ise Emmy ödüllü oyuncu Gillian Anderson oldu. Connor McIntyre ve Billy Ray tarafından kaleme alınan senaryoya dayanan yapımın, Los Angeles’ta çekilmesi planlanıyor. Filmin konusu hakkında detaylar saklı tutulsa da hikâyenin bir kaçırılma olayını merkezine alacağı biliniyor.
Filmin yapımcılığını, Ben Affleck ve Matt Damon tarafından kurulan Artists Equity üstleniyor. Affleck, Damon ve Dani Bernfeld, Artists Equity adına yapımcı olarak görev alırken Brad Weston ve Collin Creighton ise Makeready adına yapım sürecini yürütecek.
Makeready, projeyi Fifth Season ile işbirliği içinde geliştirdi. Ayrıca Artists Equity’den Michael Joe, Kevin Halloran ve Lucy Damon ile Fifth Season’dan bazı isimler, yürütücü yapımcı olarak görev alacak.
Ben Affleck, İlk Etapta Animals Filminde Oynamayı Planlamıyordu
Affleck, başlangıçta filmi yalnızca yönetmeyi planlarken başrol için Matt Damon düşünülüyordu. Ancak yapım sürecindeki gecikmeler nedeniyle Affleck, önceliğini The Accountant 2 filmine verdi. Ardından Damon’ın Christopher Nolan’ın yeni filmi The Odyssey’in kadrosuna katılması sebebiyle Affleck, başrolü kendisi üstlenerek prodüksiyon sürecini hızlandırma kararı aldı.

Öte yandan Gillian Anderson da Netflix ile güçlü bağlarını sürdürüyor. Anderson, platformda büyük ilgi gören Sex Education dizisinin dört sezonluk yayın hayatının ardından Animals kadrosuna katıldı. Anderson özellikle The X-Files dizisinde canlandırdığı Dana Scully rolüyle hafızalara kazınmıştı.
Şimdilik Affleck ve Anderson dışında filmde başka hangi oyuncuların yer alacağı bilinmiyor. Ancak başrollerin belirlenmesiyle birlikte yapım sürecinin hız kazanması bekleniyor.

Animals’ın ne zaman izleyicilerle buluşacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor. Filmin prodüksiyon sürecine dair daha fazla detayın gelecek haftalarda açıklanması bekleniyor.
İlginizi Çekebilir: En İyi Distopik Filmler
Ben Affleck’in yeni filmi Animals hakkındaki beklentileriniz ne yönde? Fikirlerinizi yorumlarda veya Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni gelişmeler için bizleri Google News ve WhatsApp’tan takip edebilirsiniz.
Kaynak: Deadline
Bu yazı Ben Affleck, Netflix’in Animals Filmini Yönetecek ve Başrolünde Yer Alacak ilk olarak şu sitede yayımlanmıştır: Kayıp Rıhtım. Yazının kaynağı bu sitedir.