Ellen Pompeo, Grey’s Anatomy dizisinde 20 yılı aşkın süredir canlandırdığı Dr. Meredith Grey karakteriyle özdeşleşmiş olsa da, kendi çocuklarının uzun soluklu dramayı izlemeleri konusunda temkinli yaklaşıyor.
Pompeo, yeni suç dizisi Good American Family’nin tanıtımı için katıldığı Jimmy Kimmel Live! programında, en büyük kızının diziyi izlediğini ancak ortanca kızının henüz buna hazır olmadığını düşündüğünü belirtti.
Amerikalı oyuncu, “15 yaşındaki kızım izledi, 10 yaşındaki kızım da izlemek istiyor. Ancek kızımın beni henüz televizyonda iç çamaşırlarımla görmesini istemiyorum. Hazır olmadığını düşünüyorum. Yine de sınıfındaki pek çok çocuk izledi. Bu da okulda harika bir sohbet konusu oluyor,” ifadelerini kullandı.
Grey’s Anatomy Yıldızı Ellen Pompeo’dan Hollywood’a Dair Açıklamalar
Ellen Pompeo, Hollywood’da büyüyen çocuklar için ortamın ilginç ama aynı zamanda ilham verici olduğunu da dile getirerek şöyle konuştu:
“Burası tuhaf bir yer ama aynı zamanda harika bir yer de. Çocuklar etraflarına baktığında, hayallerinin gerçekleştiğini görebilecekleri birçok insan var. Bu da onların kendi hayallerine inanmalarına yardımcı oluyor.”

2005 yılından itibaren Grey’s Anatomy’de başrol oynayan Pompeo, 2007 yılında evlendiği eşi Chris Ivery ile birlikte üç çocuk sahibi. Oyuncu 19. sezonda dizide düzenli olarak yer almayı bırakmasına rağmen, anlatıcı ve yürütücü yapımcı olarak projeye katkıda bulunmaya devam ediyor.
Ellen Pompeo, şu sıralar Mark Duplass ile birlikte Good American Family dizisinde Kristine ve Michael Bennett karakterlerini canlandırıyor. Yapım, Natalia Grace’in evlatlık edinilme sürecini konu alıyor. Good American Family, 19 Mart 2025 tarihinde The Walt Disney Company’nin Hulu platformunda izleyicilerle buluşacak.
Grey’s Anatomy dizisi ise şu sıralar 21. sezon bölümleri ile ekranlardaki yolculuğuna devam ediyor. Sezon finali 20 Mart’ta izleyicilerle buluşacak yapım, toplamda 400 bölümü aştı ve beklentiler, dizinin macerasına 22. sezonuyla da devam edeceği yönünde.

Öte yandan popüler tıp draması ile aynı evreni paylaşan Station 19 dizisi de geçen yıl 7. sezon finali ile ekranlara veda etti.
Grey’s Anatomy dizisi hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda veya Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son gelişmeler için bizleri Google News ve WhatsApp’tan takip edebilirsiniz.
Kaynak: Variety
Bu yazı Ellen Pompeo, Kızının Grey’s Anatomy’yi İzlemesine Neden İzin Vermediğini Açıkladı ilk olarak şu sitede yayımlanmıştır: Kayıp Rıhtım. Yazının kaynağı bu sitedir.