Korku Oyunu Centum İçin Çıkış Tarihi Verildi

Elizabet

Administrator
Yönetici
Yayıncı Serenity Forge ve geliştirici Hack The Publisher yaptığı yeni bir açıklama ile beraber korku odaklı macera oyunu Centum‘un çıkış tarihini doğruladı. Ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak oyun 11 Mart tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü ise Steam mağazası üzerinden satışa sunulacak.

Centum daha önce Xbox ve PC platformu için duyurulmuştu. Oyunun PlayStation ve Switch versiyonları yeni ortaya çıktı. Arka planda tuhaf unsurların bulunduğu ve değişken olduğu kadar karmaşık bir yapıya sahip olan macera oyununda akıl almaz oynanış dinamiklerinin olduğundan bahsetmekte yarar var. Ürkütücü senaryoların bulunduğu oyun korku severlere hitap ediyor.

Centum Ürkütücü Ortamlara Sahip​

Oyun hakkında daha fazla detaya girecek olursak, öncelikle hikayeyi istediğiniz şekilde şekillendirebileceğinizi aktarmakta fayda var. Burada aynı zamanda tek bir kahraman bulunmuyor. Bunun yerine oyuncular seçimleri ile beraber yapay zekanın davranışlarını şekillendirebiliyor ve farklı sonuçlara ve deneyimlere yönlendirebiliyor. Dolayısıyla tek bir doğrunun olmadığı bir yapının olduğunu aktaralım.

Centum

Centum yapısı gereği gerçekten de tuhaf ortamları, karakterleri, korku dolu unsurları ve çok daha fazlasını bizlere sunuyor. Oyunun arka planında yer alan hikaye boyunca bir hücrede mahkum olarak yer alıyor ve bu hücreden ve hapishaneden kaçmak durumunda kalıyoruz. Ancak oyunda ilerledikçe ve kaçmaya çalıştıkça, arka planında daha farklı amaçların olduğunu görebiliyoruz.

Son olarak oyunun şu anda herhangi bir fiyat politikası bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayı bekliyoruz.

Kaynak : Korku Oyunu Centum İçin Çıkış Tarihi Verildi