Lewis Carroll'ın Alice Harikalar Diyarında adlı kitabında Alice'in büyümesine sebep olan sihirli yiyecek nedir?

Elizabet

Administrator
Yönetici
Lewis Carroll'ın Alice Harikalar Diyarında adlı kitabında Alice'in büyümesine sebep olan sihirli yiyecek nedir? Türkiye’nin en çok izlenen ve en çok kazandıran bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster, usta oyuncu Oktay Kaynarca’nın sunumuyla bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Büyük ödül için yarışmacıların zekâlarını, bilgilerini ve stratejik kararlarını test edeceği programda heyecan dorukta! Peki,Lewis Carroll'ın Alice Harikalar Diyarında adlı kitabında Alice'in büyümesine sebep olan sihirli yiyecek nedir? Lewis Carroll'ın Alice Harikalar Diyarında adlı kitabında Alice'in büyümesine sebep olan sihirli yiyecek nedir? a-) Düşünme bile b-) Sakın ha c-) Ye beni d-) Sen bilirsin Cevap: ✅ c-) Ye beni Açıklama: Lewis Carroll’ın Alice Harikalar Diyarında (Alice’s Adventures in Wonderland) adlı kitabında, Alice’in büyümesine sebep olan sihirli yiyecek üzerinde "Ye beni" ("Eat me") yazan bir kektir. Alice, bu keki yediğinde boyu aniden büyür. Aynı zamanda, "İç beni" ("Drink me") yazan bir iksir de vardır ve bu da Alice’in küçülmesine neden olur. Kim Milyoner Olmak İster’de Büyük Ödül Heyecanı Her bölümde geniş bilgi yelpazesi ve sürpriz sorularıyla izleyicilere keyifli anlar yaşatan yarışma, yarışmacılarına büyük para ödülleri kazandırmaya devam ediyor. Bilgi, cesaret ve strateji gerektiren yarışmada, yarışmacılar 1 milyon TL ödüle ulaşmak için zorlu sorulara doğru yanıt vermek zorunda.