Netflix Gerilimi You 5. Sezon ile Final Yapıyor: İşte İlk Fragman ve Yayın Tarihi

Elizabet

Administrator
Yönetici
You 5. Sezon Yayın Tarihi - Fragman

You 5. sezon yayın tarihi netlik kazandı. Netflix’in popüler dizisi final sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Penn Badgley’nin hayat verdiği Joe Goldberg’ün karanlık geçmişini merkezine alan dizinin final sezonu için ilk tanıtım yayınlandı. You 5. sezon ile birlikte Joe, dizinin ilk bölümlerinden bu yana ilk defa New York’a geri dönüyor ve hikâye tam bir döngüyle tamamlanıyor.

Final sezonu kadrosunda Badgley’ye eşlik edenler arasında Charlotte Richie, Madeline Brewer, Anna Camp ve Griffin Matthews gibi isimler yer alıyor.

Çekimleri 2024 yılının ağustos ayında tamamlanan You dizisinde meraklı bekleyiş final sezonu ile sona eriyor.

You 5. Sezon Tarih - Fragman

You 5. Sezon Yayın Tarihi Açıklaması​

Netflix’in popüler psikolojik gerilim dizisi You 5. sezon bölümleri ile 24 Nisan 2025 tarihinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Final sezonu toplam 10 bölümden oluşacak ve hepsi aynı tarihte yayına sunulacak.

Netflix tarafından yapılan açıklamada, veda sezonu için şu ifadeler kullanıldı:

“Efsanevi 5. ve son sezonda, Joe Goldberg mutlu bir son yaşamak için New York’a geri döner… ta ki geçmişinden gelen hayaletler ve kendi karanlık arzuları mükemmel hayatını tehdit edene kadar.”​

You 5. Sezon İlk Fragman – Türkçe Altyazılı | İZLE​

You 4. Sezon Özeti – Neler Olmuştu?​

You 4. sezonda Joe, Londra’ya yerleşerek bir üniversitede profesör kimliğine bürünmüştü. Ancak çevresindeki komşularından öğrencilerine kadar herkesin hayatını kaosa sürüklemişti. Bu sezonun en büyük sürprizlerinden biri, Joe’nun milyarder Kate Lockwood (Charlotte Richie) ile yakınlaşmasıydı.

Kate, Joe’nun karanlık sırlarını öğrenmesine rağmen onun yanında kalmayı tercih etti ve geçmişindeki bazı suçları gizlemesine yardım etti. Bu durum, Joe’ya daha cesur bir şekilde karanlık yollarına devam etme motivasyonu verdi.

You 5. Sezon Çıkış Tarihi - Fragman

4. sezonun sonunda Joe, yeni bir kimlikle New York’a dönerken Kate ile yüksek sosyete çevresinde güçlü bir konum elde etti. Ancak Joe’nun peşinde kalan bir isim daha vardı: Marienne. Joe’nun elinden kurtulan ender kişilerden biri olan Marienne’in, Joe’yu adalete teslim etmek için delil bulup bulamayacağı final sezonunda yanıt bulacak.

Dizi Amerikalı yazar Caroline Kepnes’in toplam 4 kitaptan oluşan aynı adlı serisinden uyarlanıyor.

You 5. sezon hakkındaki beklentilerinizi yorumlarda veya Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News ve WhatsApp’tan takip edebilirsiniz.

Kaynak: Hype Beast

Bu yazı Netflix Gerilimi You 5. Sezon ile Final Yapıyor: İşte İlk Fragman ve Yayın Tarihi ilk olarak şu sitede yayımlanmıştır: Kayıp Rıhtım. Yazının kaynağı bu sitedir.