One Piece LEGO Seti Geliyor

Elizabet

Administrator
Yönetici
One Piece LEGO Seti

One Piece LEGO seti hakkında ilk tanıtım paylaşıldı. Dünyaca ünlü oyuncak markası, son olarak Netflix dizisine de konu olan popüler manga serisinden ilham alan bir set hazırlayacak.

LEGO, her yıl sayısız işbirliği gerçekleştirse de şimdiye kadar manga veya anime tabanlı projelere yer vermemişti. Ancak bu durum One Piece setiyle birlikte değişiyor. Danimarkalı şirket, dünyaca ünlü One Piece markası ile yeni bir ortaklık başlattığını duyurdu.

2025 yılı, 28 yıldır süregelen bu popüler manganın dönüm noktalarından biri olacak. Daha önce animeye ve live-action diziye uyarlanan One Piece, şimdi yeni bir dünyaya adım atıyor.

One Piece Karakterleri İlk Kez LEGO Minifigürü Olacak​

LEGO ve One Piece işbirliği, merkezine Netflix’in live-action dizi uyarlamasını alacak. Şirketin yaptığı resmi açıklamayla birlikte Monkey D. Luffy’nin ikonik hasır şapkası LEGO formunda tanıtıldı ve dizinin ana karakterlerinin de LEGO minifigürlere dönüştürüleceği doğrulandı.

Bu figürler arasında Monkey D. Luffy, Nami, Roronoa Zoro, Usopp ve Sanji yer alıyor. Ayrıca live-action dizi uyarlamasından sahneleri ve anları yansıtan birden fazla setin hazırlandığı belirtildi. LEGO, bu koleksiyonun tamamını gelecek aylarda tanıtacağını duyurdu.

Netflix’in One Piece 2. Sezon Çalışmaları Devam Ediyor​

Öte yandan Netflix’in One Piece dizi uyarlamasında 2. sezon için çalışmalar sürüyor. İlk sezonun dünya çapında büyük beğeni toplamasının ardından, 2. sezonda serinin popüler karakterlerinden Tony Tony Chopper’ın yer alacağı açıklanmıştı.

One Piece LEGO Seti - Netflix

Prodüksiyon ekibi, sezonun hikâyesinin Eiichiro Oda’nın mangasındaki önemli olaylara sadık kalacağını belirtiyor. Çekimlerin hız kazanmasıyla birlikte, yeni sezonun 2025 yılı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Bununla birlikte One Piece’in WIT Studio tarafından modern animasyon teknikleriyle yeniden animeye uyarlandığı diğer projede de çalışmalar sürüyor. East Blue arkından başlayacak bu proje, manga serisinin ruhunu koruyarak yeni nesil izleyicilere hitap etmeyi amaçlıyor. Projenin başında ise Attack on Titan’ın da yönetmenliğini üstlenen Masashi Koizuka yer alıyor.

One Piece Anime Dizi Lego

Yeni LEGO seti hakkındaki ilk izlenimleriniz ne yönde? Düşüncelerinizi yorumlarda veya Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News ve WhatsApp’tan takip edebilirsiniz.

Kaynak: Hype Beast

Bu yazı One Piece LEGO Seti Geliyor ilk olarak şu sitede yayımlanmıştır: Kayıp Rıhtım. Yazının kaynağı bu sitedir.