Sporcu Pavel Smirnov, faciada hayatını kaybedenler için tırmandı

Elizabet

Administrator
Yönetici
Parkur sporcusu Pavel Smirnov, Bolu’da yaşanan otel yangınında hayatını kaybedenlerin anısına anlamlı bir eylem gerçekleştirdi. Avrupa ve Anadolu yakasını birbirine bağlayan 150 metre yüksekliğindeki elektrik iletim kulesine tırmanarak Türk bayrağı açan Smirnov, bu anları cep telefonuyla kaydetti. Görüntüler, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve yürekleri ağızlara getirdi. "TÜRK HALKININ ACISINI PAYLAŞIYORUM" Daha önce Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde 350 metre yükseklikte selfie çekerek dikkatleri üzerine çeken Smirnov, Bolu yangınına duyarsız kalmadığını ifade etti. 150 metre yükseklikte bayrak açarak hayatını kaybedenleri anan Smirnov, Türk halkıyla dayanışma mesajı verdi. YÜREKLERİ AĞIZA GETİREN GÖRÜNTÜLER Tırmanış sırasında çekilen videoda Smirnov'un elektrik iletim kulesine korkusuzca tırmandığı ve Türk bayrağını dalgalandırdığı görülüyor. Smirnov, tırmanış boyunca büyük bir dikkatle hareket ederken, bu cesur hareketi hem sosyal medyada hem de Türk halkı arasında takdir topladı. Sosyal medya kullanıcıları, Smirnov’un bu anlamlı hareketiyle Bolu’daki faciada hayatını kaybedenlere duyduğu saygıyı ve Türk halkına verdiği desteği övdü. Smirnov’un cesareti ve duyarlılığı, dünya çapında parkur sporcularına örnek olacak bir davranış olarak değerlendirildi.