Uzak Şehir oyuncuları yeni yıl mesajı paylaştı

Elizabet

Administrator
Yönetici
2025'te umudun neşenin bitmemesini, hayallerin gercekleşmesini temenni eden oyuncuların mesajları şu şekilde: Ozan Akbaba; “Umudun ve neşenin yanımızdan hiç ayrılmayacağı, kutlu bir yıl diliyorum” Sinem Ünsal; 'Mesafeler uzak olsa da kalplerimizin bir olduğu bir yıl diliyorum." Gonca Cilasun; "Her şeye, herkese tüm olan bitene rağmen gönlünüzden geçen bütün güzellikler sizin olsun." Müfit Kayacan; "2025 uzak olan tüm dileklerin yakın olduğu mutlu bir yıl olsun." Alper Çankaya; "Herkes için tüm hayallerin gerçek olduğu harika bir yıl olsun. Mutlu yıllar!" Ferit Kaya; "Hayallerin gerçek olduğu harika bir yıl diliyorum. Mutlu yıllar!" Atakan Özkaya "Tüm hayallerinizin gerçek olduğu, aileniz ve sevdiklerinizle çok mutlu olduğunuz bir sene dilerim.Yeni yıl güzellikleriyle gelsin." Sahra Şaş; "Mutlulukla heyecanla aşkla dolu bir yıl bizimle olsun." Dilin Döğer; "Herkesin sağlıkla kahkaha atabildiği bir yıl diliyorum." Mine Kılıç; "Bu yıl içinden sağ duyu, iyi niyet, vicdan ve sevgi geçen tüm dilekler kabul olsun. Hepimizi sevgi kurtaracak. İyi seneler." İlkay Kayku; "Bütün iyi niyetli, iyi kalpli insanlara güzellikler diliyorum. Öpüyorum." Mehmet Polat; "Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl diliyorum. Mutlu yıllar. " Burak Şafak; "Yeni yıl herkese sağlık, başarı ve mutluluk getirsin." Kuzey Gezer; "Herkese mutlu yıllar diliyorum!" AyNa Yapım imzalı ‘Uzak Şehir’ her pazartesi saat 20.00’de Kanal D’de!