Agatha All Along 2. sezon hakkında aylardır devam eden belirsizlik sona erdi. Dizinin öne çıkan oyuncularından Patti LuPone, son gelişmelere dair konuştu.
Son dönem Marvel dizilerinden en çok öne çıkan yapım Agatha All Along olmuştu. Geçen kasım ayında, dizinin 2. sezon için yeşil ışığı almış olabileceği konuşuluyordu. Ancak aradan geçen yaklaşık iki ayın ardından dizinin geleceğine dair en net açıklama yapımda Lillia Calderu’yu canlandıran Patti LuPone’dan geldi.
Patti LuPone, Agatha All Along dizisinin 2. sezonunun geliştirimeyeceğini açıkladı. LuPone, dizinin yaratıcısı Jac Schaffer’ın, karakteri Lilia Calderu’nun akıbetini finalden önce kendisine bildirdiğini söyledi. İlk sezonu 30 Ekim 2024’te tamamlanan dizinin devam etmeyeceği böylece netlik kazandı.
Haberin devamı dizi hakkında spoiler (sürpriz bozan) içeriyor.
Agatha All Along 2. Sezon Fikri Jac Schaffer Tarafından Reddedildi
Andy Cohen’in Sirius XM’deki podcast programı Andy Cohen Live’da konuşan Patti LuPone, “Agatha All Along 2. Sezon sezon olmayacak,” diyerek Jac Schaffer’ın bu kararı kendisine bizzat açıkladığını belirtti. LuPone, “Jac Schaffer bana gelip, ‘Patti, Lilia’nın öleceğini söylemek için buradayım,’ dedi. Ben de, ‘Ama ikinci bir sezon istiyordum,’ dedim,” ifadelerini kullandı.

LuPone, Schaffer’ın Agatha All Along için 2. sezonu istememe nedeninin, daha önce WandaVision için de aynı tutumu benimsemesiyle benzer olduğunu belirtti.
LuPone, Schaffer’ın kendisine, “2. sezonu yapmıyorum. WandaVision için 2. sezon yapmamı istediler ama kabul etmedim. Yazacak çok şey oluyor, bu yüzden tek sezonluk işler yapıyorum.” dediğini aktardı. LuPone ayrıca Schaffer ile tekrar çalışmayı çok istediğini dile getirdi.
Lilia Calderu’nun Hikâyesi Sona Erdi
LuPone’un canlandırdığı Lilia Calderu karakteri, Agatha All Along dizisinin 7. bölümünde hayatını kaybetti. Lilia, Salem Seven adlı grubu kurtarmak için kendini feda etti. Bu dramatik olayla dizi, ilk sezonunun finaline ulaştı.
Marvel Studios, Disney Plus veya Jac Schaffer’dan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak bu LuPone’un sözleriyle birlikte Agatha All Along 2. Sezon beklentileri de sona ermiş oldu.

İlk olarak House of Harkness adıyla duyurulan Marvel dizisi, daha sonra Agatha: Coven of Chaos olarak yeniden adlandırılmıştı. İzleyicilerin karşısına Agatha All Along ismiyle çıkan yapım, Salem cadısı Agatha Harkness’ın geçmişine ve büyü güçlerini nasıl geliştirdiğine odaklandı. WandaVision dizisinin yan hikâyesi olarak şekillendirilen yapım, Marvel Sinematik Evreni’nde büyü ve mistisizmi merkezine alan önemli bir yapıt olarak dikkat çekti.
Sizce Agatha All Along 2. Sezon çekilmeli miydi? Düşüncelerinizi yorumlarda veya Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, TV dünyasından son haberler için bizleri Google News ve WhatsApp’tan takip edebilirsiniz.
Kaynak: The Wrap
Bu yazı Agatha All Along 2. Sezon Hakkında Karar Verildi ilk olarak şu sitede yayımlanmıştır: Kayıp Rıhtım. Yazının kaynağı bu sitedir.