Giray Altınok ve Ezgi Mola Başrollü Başka Bir Sen’den İlk Tanıtım

Elizabet

Administrator
Yönetici
Başka Bir Sen'den İlk Tanıtım: Giray Altınok Başrolde

Başka Bir Sen filminin ilk tanıtımı görücüye çıktı. Giray Altınok ve Ezgi Mola’nın başrollerinde yer aldığı komedi türündeki macera, Disney+’ta yayınlanmaya hazırlanıyor.

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, son dönemde dikkat çeken yerli yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. Umami’nin hemen ardından izleyiciyle buluşacak olan Başka Bir Sen, MGX Film yapımcılığında hayata geçirildi. Yönetmen koltuğunda G.O.R.A., Vizontele, Yahşi Batı ve Bandırma Füze Kulübü gibi yapımlarla tanınan Ömer Faruk Sorak oturuyor.

Senaryosu Giray Altınok ve Kerem Özdoğan ikilisine ait olan film, daha önce Prens ve Karşılaşmalar yapımlarında da birlikte çalışan ekibin imzasını taşıyor. Yayınlanan ilk tanıtım, bir kaza sonucu hayatları ve hikâyeleri sürekli değişen Mümtaz (Giray Altınok) ve Derya’nın (Ezgi Mola) trajikomik sahnelerine yer veriyor.

Başka Bir Sen Filmi Zengin Oyuncu Kadrosu ile Dikkat Çekiyor​

Başka Bir Sen Poster

Filmin oyuncu kadrosunda Kerem Özdoğan, Şükran Ovalı, Nevra Serezli, Hüseyin Avni Danyal, Deniz Cengiz, Ömer Faruk Çavuş, Cihat Tamer, Nergis Çorakçı, Mine Teber ve Osman Alkaş gibi deneyimli isimler yer alıyor.

Hikâye, hayatında hiçbir şey yolunda gitmeyen Mümtaz’ın, en karanlık günlerinden birinde Derya ile karşılaşmasıyla başlıyor. Beklenmedik buluşma, yaşanan büyük bir kaza sonucu ikisinin de hayatını geri dönüşü olmayan bir döngüye sokuyor. Film, aile olabilmenin zorluklarını ve sonsuz aşkın sınırlarını eğlenceli bir dille aktarırken, izleyicilere hem komik hem de duygusal anlar yaşatmayı vadediyor.

Başka Bir Sen Film Ezgi Mola

Başka Bir Sen Ne Zaman Yayınlanacak?​

Başka Bir Sen, son dönemde Prens ile yıldızı parlayan Giray Altınok ve Alice Müzikali ile adından söz ettiren Ezgi Mola’nın performanslarıyla dikkat çekiyor. Film, 7 Mart 2025 tarihinde Disney+’ta izleyicilerle buluşacak.

Disney+ Türkiye ayrıca, 12 Şubat 2025 tarihinde yeni reklam özelliğini devreye sokacağını duyurdu.

İşte Başka Bir Sen Filminden İlk Tanıtım | İZLE​

Başka Bir Sen’in ilk tanıtım görüntülerini nasıl buldunuz? Fikirlerinizi yorumlarda veya Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News ve WhatsApp’tan takip edebilirsiniz.

Bu yazı Giray Altınok ve Ezgi Mola Başrollü Başka Bir Sen’den İlk Tanıtım ilk olarak şu sitede yayımlanmıştır: Kayıp Rıhtım. Yazının kaynağı bu sitedir.