Michael J. Fox, Geleceğe Dönüş Günlerini Anlatan Bir Kitap Yazıyor

Elizabet

Administrator
Yönetici
Michael J. Fox, Geleceğe Dönüş Hakkında Bir Kitap Yazıyor

Michael J. Fox, sinema tarihine damga vuran Geleceğe Dönüş serisindeki deneyimlerini kaleme alıyor.

Ünlü aktörün, efsanevi bilimkurgu üçlemesinde geçirdiği günleri ve perde arkasındaki anıları anlatacağı bir kitap üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Serinin senaristlerinden Bob Gale’ın açıklamasına göre Fox, hayranlarını geçmişe götürecek özel projeyi şimdiden şekillendirmeye başladı.

Filmin 40. yıldönümüne özel olarak hazırlanacak kitabın adının Future Boy olacağı belirtildi. Michael J. Fox Parkinson Araştırmaları Vakfı yönetim kurulu üyesi ve televizyon yapımcısı Nelle Fortenberry’nin LinkedIn sayfasında yaptığı açıklamaya göre, kitap Fox’un 1985 yılında eş zamanlı olarak çektiği iki önemli projesine odaklanacak. Fox, o dönemde gündüzleri Family Ties dizisinin, geceleri ise Geleceğe Dönüş filminin çekimlerine katılıyordu.

2 Şubat’ta Los Angeles’ta düzenlenen Saturn Ödülleri’nde George Pal Anı Ödülü’nü alan Bob Gale, filmin diğer yıldızları Lea Thompson ve Christopher Lloyd’un da bulunduğu basın odasında bu bilgiyi paylaştı. Gale’ın, “Bunu söylemem gerekir miydi bilmiyorum,” şeklindeki açıklamasına Thompson espriyle, “Artık söyledin,” diye yanıt verdi.

Michael J. Fox ve Geleceğe Dönüş’ün Bitmeyen Etkisi​

Christopher Lloyd ve Michael J. Fox - Geleceğe Dönüş

Serinin başrol oyuncusu Fox, Kasım 2024’te Rhode Island Comic Con’da yaptığı konuşmada, başlangıçta “ne ile karşılaşacağını bilmediğini” itiraf etmişti. Buna rağmen ilk filmi “mükemmel bir film” olarak nitelendiren Fox’un yeni kitap projesi, hayranları arasında da büyük bir heyecan yarattı.

Universal Pictures’ın 42 ret sonrası kabul ettiği senaryo, bugün dünya çapında kült bir statüye ulaşmış durumda. Thompson’ın belirttiği gibi, Comic Con etkinliklerinde filmin hayran kitlesinin yarısından fazlası, filmin çekildiği dönemde henüz doğmamıştı bile. Bu durum, serinin nesiller arası etkisini göstermesi açısından oldukça dikkat çekici.

Geleceğe Dönüş 4 Filmi Olacak mı? Senaristi Net Bir Cevap Verdi​

Yönetmen Robert Zemeckis ile ünlü filmin senaryosunu yazan Gale, olası bir Geleceğe Dönüş 4 hakkında gelen sorulara net bir tavırla yaklaşıyor. 1989’da ikinci ve 1990’da üçüncü filmin gösterime girmesinin ardından, serinin devam filmi için gelen taleplere sıcak bakmadıklarını belirtiyor.

Geleceğe Dönüş - Back to the Future

Geleceğe Dönüş, bir lise öğrencisi olan Marty McFly’ın (Fox), bilim insanı arkadaşı Doc Brown (Lloyd) ve özel olarak tasarlanmış bir DeLorean aracı ile 1955 yılına yaptığı yolculuğu ve kendi ailesinin geçmişiyle karşılaşmasını konu alıyor.

İlginizi Çekebilir: Geleceğe Dönüş Hakkında 22 Şaşırtıcı Gerçek

Future Boy kitabı hakkındaki beklentilerinizi yorumlarda veya Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News ve WhatsApp kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kaynak: Yahoo

Bu yazı Michael J. Fox, Geleceğe Dönüş Günlerini Anlatan Bir Kitap Yazıyor ilk olarak şu sitede yayımlanmıştır: Kayıp Rıhtım. Yazının kaynağı bu sitedir.