Gönül Dağı dizisinin oyuncularından Berk Atan, içinde bulunduğu aracın şarampole devrilmesi sonucu yaralandı. Kazayı fark edenlerin ihbar etmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri intikal etti. Araçta yolcu olarak bulunan oyuncu Berk Atan (34) ile Aybike Sağlam Taşkın (29) yaralandı. YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA Kazadan sonra Atan'ın rol aldığı dizinin yapım şirketinden açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Gönül Dağı dizimizin değerli oyuncusu Berk Atan'ın içinde bulunduğu araç talihsiz bir trafik kazası geçirmiştir. Oyuncumuz Berk Atan ve araçta bulunan kişilerin sağlık durumu gayet iyi olup tedavisi hastanede devam etmektedir. Kıymetli oyuncumuz Berk Atan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." "ÇOK ŞÜKÜR BEN İYİYİM" Tedavisi hastanede süren Berk Atan da kaza sonrası sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu, takipçilerine şunları aktardı: "Arkadaşlar merak eden, arayan soran ve dönemediğim herkese teşekkür ederim. Bu kötü olaydan sonra bu kadar sevildiğimi görmek beni ayağa kaldıran en büyük güç oldu. Çok şükür ben iyiyim. Ailem, arkadaşlarım ve sevdiklerim yanımda, istirahat sürecindeyim, daha da iyi olacağım. Dünden beri arayan, soran dualarını esirgemeyen herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum. Herkesten allah razı olsun."